NL - FR

Een career coach begeleidt u bij het vinden van een sales job

Uw voordeel met Curval

  • Altijd een vast contract
  • Professionele begeleiding
  • Correcte projectopvolging
  • Duidelijke feedback
  • Meer kans op aanwerving

Volg ons op:

Jobdetail

Hieronder krijgt u meer informatie over de organisatie en de openstaande functie.

logo_Curval

Recruiter - Sales profielen

Bedrijfsinformatie

Curval is een werving- en selectiekantoor dat bedrijven helpt bij het zoeken & het vinden van commercieel talent. Met meer dan 10 jaar ervaring is Curval gespecialiseerd in het aantrekken en screenen van sales profielen. Gedreven vakmanschap gecombineerd met innovatieve werkmethoden (sollicitatievideo en video-assessment), een grondige marktkennis en uitgesproken servicegerichtheid typeren onze manier van werken. Ons kantoor is gevestigd te Tervuren en we zoeken gedreven medewerkers die willen meegroeien met onze organisatie. Meer informatie vind je op onze website www.curval.be

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het rekruteren en het selecteren van kandidaten voor bedrijven die een vertegenwoordiger, commercieel medewerker binnendienst, winkelverkoper, technisch commercieel afgevaardigde, sales manager, … zoeken. Hiervoor zet je rekruteringscampagnes op poten en vervolgens bepaal je welke kandidaten voldoen aan de vooropgestelde criteria aan de hand van cv-screening, sollicitatievideo, interview, vragenlijsten, testen, assessment oefeningen, enz. Tot slot zoek je actief naar nieuwe vacatures bij klanten en prospecten. 

Profiel

Je hebt bij een hogere opleiding genoten in de richting HR of gelijkwaardig door ervaring. Een eerste stage- of werkervaring in werving en selectie is een pluspunt. Je hebt een sterke affiniteit met commerciële functies. Je hebt een goed analytisch vermogen en een uitstekende mensenkennis om kandidaten te matchen met de juiste vacature. Daarnaast ben je ondernemend ingesteld en ben je een dynamisch persoon die snel dingen opneemt. Je stelt alles in het werk om te beantwoorden aan de behoeften van je klanten binnen de opgelegde termijnen. Tot slot ben je Nederlandstalig en kan je duidelijk communiceren met kandidaten en klanten, zowel schriftelijk als mondeling.

Voor gemotiveerde starters met affiniteit in HR en werving & selectie wordt een traineeship voorzien.

Aanbod

Curval biedt een afwisselende functie aan binnen een team van jonge en enthousiaste collega’s met veel interessante contacten en mooie carrièreperspectieven. Om het aanbod compleet te maken mag je rekenen op een bediendecontract (voltijds – onbepaalde duur) met een aantrekkelijk salarispakket. 

Solliciteer

Terug naar top