NL - FR

Een career coach begeleidt u bij het vinden van een sales job

Uw voordeel met Curval

  • Altijd een vast contract
  • Professionele begeleiding
  • Correcte projectopvolging
  • Duidelijke feedback
  • Meer kans op aanwerving

Volg ons op:

Jobdetail

Hieronder krijgt u meer informatie over de organisatie en de openstaande functie.

logo_Delabie

Technisch Commercieel verantwoordelijke (m/v)

Bedrijfsinformatie

Delabie, gevestigd te Anderlecht, is een Frans familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar bekend staat om zijn productie van sanitaire kranen. Delabie is zowel in België als in Europa marktleider in kranen en sanitair toebehoren voor de zorgsector, professionele keukens en utiliteiten (zoals: recreatie- en sportcomplexen, wellness-centra,… ). De producten van Delabie zijn gekend voor hun ongeëvenaarde duurzaamheid en combineren ergonomie, veiligheid en absolute hygiëne met een constant streven naar waterbesparing.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het verder uitbouwen en onderhouden van de bestaande klantenportefeuille in Antwerpen en Vlaams-Brabant. Je biedt technisch advies wat betreft het uitgebreide en kwalitatieve productengamma aan enerzijds de groothandelaars en anderzijds de verschillende partijen die betrokken zijn bij een nieuwbouw- of renovatieproject. Dit betekent dat je een duurzame klantenrelatie opbouwt met studieburelen, aannemers, architecten, installatiebedrijven, enz. 

Profiel

Je hebt reeds ervaring als (technisch-)commercieel afgevaardigde in een B2B omgeving. Verder beschik je over een grote nieuwsgierigheid naar de technische aspecten van sanitaire installaties. Je kijkt ernaar uit de verschillende partijen binnen een bouwproject te overtuigen van de kwaliteit van de producten van Delabie.

Aanbod

Bij Delabie kom je terecht in een hecht salesteam binnen een groeiend bedrijf dat gekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige producten. Verder wordt er een uitgebreide opleiding voorzien om je expertise en je productkennis te ontwikkelen. 
Daarnaast mag je rekenen op een vast contract met een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen en een firmawagen.

Solliciteer

Terug naar top