NL - FR

Een career coach begeleidt u bij het vinden van een sales job

Uw voordeel met Curval

  • Altijd een vast contract
  • Professionele begeleiding
  • Correcte projectopvolging
  • Duidelijke feedback
  • Meer kans op aanwerving

Volg ons op:

Jobdetail

Hieronder krijgt u meer informatie over de organisatie en de openstaande functie.

logo_Arcomet

Account Manager (M/V)

Bedrijfsinformatie

Arcomet, gevestigd te Paal-Beringen, is producent en marktleider op wereldvlak inzake verhuur van bouwkranen. Het bedrijf bestaat ondertussen meer dan 60 jaar. Dankzij hun expertise zijn ze echt een begrip geworden in de bouwsector, tot ver buiten onze eigen landsgrenzen. Door de unieke combinatie van productie, verkoop en verhuur bieden ze hun klanten de slagkracht van een marktleider. Met een huurvloot van ongeveer 1.000 kranen hebben ze altijd de juiste kraan voor elk project.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor alle verkoops- en verhuuractiviteiten ten aanzien van het bestaand clienteel in de jouw toegewezen regio. Vanzelfsprekend staan nieuwe prospects hoog op de prioriteitenlijst.

Je bezoekt hiervoor aannemersbedrijven en bouwpromotoren. Je bent luistervaardig, analytisch en hebt geen moeite met het omtoveren van klantbehoeftes en –noden tot een pasklare oplossing. Je geeft correct advies en biedt een totaaloplossing op maat aan.

Je ademt Arcomet, bouwt en onderhoudt degelijke relaties met de decisionmakers op diverse niveaus.

Je rapporteert jouw marktbelevingen aan de sales manager dewelke jou met raad en daad bijstaat met de vertaling van jouw ervaringen binnen onze bedrijfsstructuur.

Profiel

Je bent een ervaren account manager met ervaring in de bouwsector en het beheer van zowel indirecte als directe relaties in een B2B-omgeving.  Je hebt een succesvol track-record in de verkoop van inversteringsgoederen zowel aan grote bedrijven als aan kleine- en middelgrote bedrijven.

Je beschikt over de nodige communicatieve vaardigheden om een optimale service te garanderen. Je onderhandelt graag op hoog niveau met oog op het ontwikkelen en bestendigen van lange termijn relaties.

Ten slotte kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Engels.

Aanbod

Je wordt tewerkgesteld in een dynamische en groeiende onderneming.

Er is een interne opleiding voorzien om het productengamma te leren kennen en inzicht te verwerven in de organisatieprocessen binnen het bedrijf.

Arcomet stimuleert initiatief en zelfstandigheid, zodat je kan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf.

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen (zoals: bedrijfswagen, groepsverzekering, dagvergoeding, …).

Solliciteer

Terug naar top