NL - FR

Een career coach begeleidt u bij het vinden van een sales job

Uw voordeel met Curval

  • Altijd een vast contract
  • Professionele begeleiding
  • Correcte projectopvolging
  • Duidelijke feedback
  • Meer kans op aanwerving

Volg ons op:

Jobdetail

Hieronder krijgt u meer informatie over de organisatie en de openstaande functie.

logo_Engels

Vertegenwoordiger ramen & deuren

Bedrijfsinformatie

Engels NV is een Belgische familiale onderneming gevestigd te Lokeren. Sinds 1945 is de firma Engels NV pionier op de markt van ramen en deuren. Het bedrijf produceert in de vestiging te Lokeren houten ramen en deuren en in de vestiging te Eeklo produceert men er aluminium ramen en deuren.  

De groep Engels heeft daarenboven een tak van grote projecten en een winkelnetwerk met winkels over heel België, alwaar de ramen en deuren worden verdeeld en geplaatst.

Functieomschrijving

Als commercieel afgevaardigde ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een klantenportefeuille in Waals-Brabant en Brussel vanuit het filiaal in Waals-Brabant. Hiervoor bezoek je partikulieren, architecten en eventueel werfbezoeken. Je bent het rechtstreeks aanspreekpunt voor de verkoop van ramen en deuren.  Je staat in voor het volledige verkoopproces in uw regio, waarbij je op een proactieve wijze potentiële klanten identificeert en contacteert. Offertes maken en opvolgen behoort ook tot het takenpakket.

Dit in volledige overeenstemming met de strategische positionering van Engels NV in de markt.

Je bent communicatief sterk en bezit een gezonde dosis commerciële flair. Je bent in staat om authentieke vertrouwensrelaties op te bouwen met jouw klanten zodat Engels NV in aanmerking komt als leverancier van ramen en deuren. Je kan rekenen op een technische ondersteuning en een rechtstreekse samenwerking met uw shopmanager. Je hebt dus alle troeven in handen om de verkoop met succes af te sluiten.

Profiel

Je hebt affiniteit met een technisch product en hebt een sterke affiniteit met ramen & deuren.

Je hebt reeds ervaring als (technisch-)commercieel afgevaardigde. Verder beschik je over een grote nieuwsgierigheid naar de technische aspecten van ramen en deuren. Je kijkt ernaar uit de verschillende partijen binnen een bouwproject te overtuigen van de kwaliteit van de producten van Engels NV.

Je bent commercieel ingesteld en je onderhandelt graag op hoog niveau. Enthousiasme, pro-activiteit, zin voor organisatie en autonomie zijn kwaliteiten waar je over beschikt. Gezien de regio is kennis van het Frans op onderhandelingsniveau onontbeerlijk.

Aanbod

Bij Engels NV kom je terecht in een hecht salesteam binnen een groeiend bedrijf dat gekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige producten. Verder wordt er een uitgebreide opleiding voorzien om je expertise en je productkennis te ontwikkelen.

Daarnaast mag je rekenen op een vast contract met een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen en een firmawagen. 

 

Solliciteer

Terug naar top