NL - FR

Een career coach begeleidt u bij het vinden van een sales job

Uw voordeel met Curval

  • Altijd een vast contract
  • Professionele begeleiding
  • Correcte projectopvolging
  • Duidelijke feedback
  • Meer kans op aanwerving

Volg ons op:

Jobdetail

Hieronder krijgt u meer informatie over de organisatie en de openstaande functie.

logo_Associated Weavers

Internationaal vertegenwoordiger

Bedrijfsinformatie

Associated Weavers (AW) is één van de belangrijkste producenten van getuft kamerbreed tapijt in Europa. AW bestaat reeds sinds de late jaren 60 als ontwerper bij uitstek van bedrukt tapijt. De hoofdzetel bevindt zich in Ronse waar zich ook de belangrijkste productievestiging bevindt.  AWrugs is een business unit binnen Associated Weavers Europe dat zowel private label als branded tapijten via retailers in de markt zet. 

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van de bestaande klantenportefeuille in Centraal & Oost-Europa. Je bezoekt retailers en ondersteunt hen om een duurzame klantenrelatie uit te bouwen. Hiervoor reis je op regelmatige basis naar het buitenland (50%).

Je introduceert het productengamma van AWE, biedt advies bij het kiezen van het juiste product, organiseert demonstraties en geeft advies. Daarnaast analyseer je de online markt en linkt de strategie van de klant aan de producten van AWE. Dankzij de ondersteuning van de administratieve en de commerciële binnendienst, heb je alle troeven in handen om te focussen op het commerciële aspect van verkopen.

In deze functie rapporteer je aan de Business Unit Manager.

Profiel

Je bent een commercieel gedreven persoon en hebt ervaring met verkoop in een retail omgeving.

Je wint het vertrouwen van klanten door je optreden als deskundige gesprekspartner, je servicegerichtheid en je focus op lange termijn relaties. Je legt vlot contacten op verschillende niveaus. Je bent communicatief, gestructureerd en ambitieus en je werkt graag in teamverband. Jouw proactiviteit, professionalisme en klantgerichtheid maken dat je snelle en kwalitatieve oplossingen kan vinden voor jouw klanten. Tot slot spreek je vlot Nederlands en Engels. Frans en Duits zijn een belangrijke meerwaarde.

Aanbod

Je werkt met een schitterend product in een team van enthousiaste collega’s. AWE biedt een uitgebreide productopleiding aan om jouw kennis en expertise verder te ontwikkelen. Je mag rekenen op een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen (zoals: bedrijfswagen, groeps- en hospitalisatieverzekering, …).

Solliciteer

Terug naar top