NL - FR

Een career coach begeleidt u bij het vinden van een sales job

Uw voordeel met Curval

  • Altijd een vast contract
  • Professionele begeleiding
  • Correcte projectopvolging
  • Duidelijke feedback
  • Meer kans op aanwerving

Volg ons op:

Jobdetail

Hieronder krijgt u meer informatie over de organisatie en de openstaande functie.

logo_VLERICK

Product manager opleidingen

Bedrijfsinformatie

Vlerick Business School is een internationale business-school met drievoudige accreditatie in het hart van Europa. Ze bieden de beste managementopleidingen in de Benelux en behoren tot de top 17 van Europa. Elk jaar verwelkomen ze 740 MBA- en Masters-studenten uit 50 landen voor onze opleidingen van topkwaliteit in Brussel, Gent, Leuven en Peking. Aan hun managementopleidingen en opleidingen op maat nemen meer dan 8500 (senior) leidinggevenden deel uit alle hoeken van de wereld.

Levendig, internationaal, pragmatisch en open dat is Vlerick Business School. Deze vier kernbegrippen liggen aan de basis van alles wat ze doen, en vormen het fundament van de impactvolle leerervaring die ze bieden. Ontdek Vlerick via www.vlerick.com

Functieomschrijving

Als product manager opleidingen sta je in voor het end-to-end opvolgen van diverse opleidingsprogramma’s voor (senior) leidinggevenden.

Je hebt de leiding in het ontwerp, het beheer en de oplevering van het opleidingsprogramma. Je bekleedt een belangrijke rol in het vertegenwoordigen van de Vlerick Business School en je bent verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van de opleidingen.

Taken

- Neem de leiding in commerciële/ marketingactiviteiten (marketingplan, generatie en follow-up van leads voor uw programma's, veilig stellen van deelnemers aan jouw programma's) met de steun van het marketing team.
- Het kwaliteitsmanagement en de levering van uw programma's vereenvoudigen. Je coördineert typisch een of meerdere edities van het programma om jouw doelgroep te leren kennen en expertise op te bouwen.
- Evenementen organiseren en coördineren (bijvoorbeeld Vlerick HR Day).
- Ontwerp optimale leerreizen en (nieuwe) programma's in de bovengenoemde domeinen.
- Bouw een sterk netwerk bij bedrijven door regelmatig relevante netwerkgebeurtenissen en conferenties bij te wonen en door nauw contact te houden met jouw (potentiële) deelnemers en alumni.
- Bouwen en onderhouden van kennis over trends in jouw domeinen.
- Verantwoordelijk voor de winst en werken aan een jaarlijks inkomensdoel. Je wordt ondersteund door een senior productmanager die je zal coachen in je rol en activiteiten.

Profiel

- Je hebt een masterdiploma
- Bij voorkeur 2 tot 4 jaar werkervaring
- Netwerk- en verkoopvaardigheden om te groeien tot een geloofwaardige adviseur voor (senior) leidinggevenden
- Ervaring/ interesse in leren en ontwikkeling en onderwijs is een pluspunt
- Je neemt graag de nodige verantwoordelijkheid en werkt zelfstandig
- Je hebt een goede kennis van de courante office-toepassingen
- Een ondernemingszin: het vermogen om nieuwe zakelijke kansen proactief te identificeren en te realiseren, de status quo uitdagen en multitasken

Aanbod

Je komt terecht in een familiale cultuur en in een ongedwongen werksfeer. Je krijgt een grondige introductie en een praktische opleiding, waarbij je de producten leert kennen en voldoende inzicht verwerft in de organisatie van Vlerick. Je werkt met schitterende producten in een team van enthousiaste collega’s. Je mag rekenen op een bediendencontract voor onbepaalde duur met een aantrekkelijk salaris.

Solliciteer

Terug naar top