NL - FR

Een career coach begeleidt u bij het vinden van een sales job

Uw voordeel met Curval

  • Altijd een vast contract
  • Professionele begeleiding
  • Correcte projectopvolging
  • Duidelijke feedback
  • Meer kans op aanwerving

Volg ons op:

Jobdetail

Hieronder krijgt u meer informatie over de organisatie en de openstaande functie.

logo_Arcomet

Sales Manager (m/v)

Bedrijfsinformatie

Arcomet, gevestigd te Paal-Beringen, is producent en marktleider op wereldvlak inzake verhuur van bouwkranen. Het bedrijf bestaat ondertussen meer dan 60 jaar. Dankzij hun expertise zijn ze echt een begrip geworden in de bouwsector, tot ver buiten onze eigen landsgrenzen. Door de unieke combinatie van productie, verkoop en verhuur bieden ze hun klanten de slagkracht van een marktleider. Met een huurvloot van ongeveer 1.000 kranen hebben ze altijd de juiste kraan voor elk project.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het uitstippelen van korte en lange termijn verkoopstrategieën in België. Je doelstelling is het marktaandeel te vergroten en de salesafdeling uit te breiden. Je bent dus verantwoordelijk voor de eindresultaten van het gehele sales-team, zowel intern als extern.

Je stuurt actief vijf account managers en twee internal sales aan en coacht hen in het behalen van de vooropgestelde resultaten. Zelf neem je ook een aantal belangrijke klanten voor je rekening. Je bezoekt aannemersbedrijven en je maakt een sterke analyse van hun behoeften en noden. Je geeft correct advies en biedt een totaaloplossing op maat aan.

Verder werk je nauw samen met jouw team en rapporteer je aan de Commercieel Directeur Groep.

Profiel

Je bent een ervaren sales manager met ervaring in het managen van een sales team en het beheer van zowel indirecte als directe relaties in een B2B-omgeving.  Je hebt een succesvol track-record in de verkoop van inversteringsgoederen zowel aan grote bedrijven als aan kleine- en middelgrote bedrijven. Kennis van de bouwsector is een voordeel om voor een klant een geschikte oplossing te bekomen, maar dit is geen vereiste.

Je beschikt over de nodige people skills en communicatieve vaardigheden om een optimale service te garanderen. Je onderhandelt graag op hoog niveau met oog op het ontwikkelen en bestendigen van lange termijn relaties.

Ten slotte kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Kennis van het Duits is een pluspunt.

Aanbod

Je wordt tewerkgesteld in een dynamische en groeiende onderneming.

Er is een interne opleiding voorzien om het productengamma te leren kennen en inzicht te verwerven in de organisatieprocessen binnen het bedrijf.

Arcomet stimuleert initiatief en zelfstandigheid, zodat je kan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf.

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen (zoals: bedrijfswagen, groepsverzekering, dagvergoeding, …).

 

Solliciteer

Terug naar top