NL - FR

Een career coach begeleidt u bij het vinden van een sales job

Uw voordeel met Curval

  • Altijd een vast contract
  • Professionele begeleiding
  • Correcte projectopvolging
  • Duidelijke feedback
  • Meer kans op aanwerving

Volg ons op:

Jobdetail

Hieronder krijgt u meer informatie over de organisatie en de openstaande functie.

logo_Rotero

Technisch commercieel afgevaardigde

Bedrijfsinformatie

Rotero Belgium bvba, gevestigd in Mechelen, maakt deel uit van de Rotero Holding. Onder deze holding vallen 5 zelfstandig opererende bedrijven, elk gespecialiseerd in een specifiek productenpakket en klantengroep.

Rotero Belgium bvba is gespecialiseerd in motion control-oplossingen en verantwoordelijk voor de distributie van de sensoren van DIS Sensors. De handelsorganisatie biedt totaaloplossingen en richt zich op apparatenbouwers en constructeurs met een seriematige behoefte. Rotero belevert klanten in België en Nederland. In totaal werken er 50 zeer enthousiaste en gekwalificeerde personen binnen de holding die allen één doel voor ogen hebben: de beste oplossing voor de klant.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het aangaan van nieuwe klantenrelaties met als doel een lange termijn relatie uit te bouwen. Je bezoekt industriële elektrotechnische installateurs, machinebouwers en industriële bedrijven. Je informeert bestaande klanten, geeft hen advies over nieuwe en bestaande technologische oplossingen en evoluties. Je krijgt de nodige vrijheid, ondersteuning en tools om met succes de verkoop doelstellingen te realiseren. In nauwe samenwerking met de back office verantwoordelijke sta je in voor de opvolging van offertes en bestellingen. Via opleidingen en infosessies blijf je op de hoogte van de meest recente productevoluties. Je rapporteert rechtstreeks aan de filiaalleider en werkt nauw samen met de commerciële binnendienst.

Profiel

Je bent commercieel ingesteld en hebt een grote affiniteit met aandrijvingen, elektromechanica en automatisering. Je hebt een technische opleiding gevolgd, bijvoorbeeld in de richting elektromechanica of automatisering.

Je kan goed overweg met het gangbare MS Officepakket en werkt goed georganiseerd en gestructureerd, zowel zelfstandig als in teamverband. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Met de nodige overtuiging en communicatieve vaardigheden speel je in op de behoeftes en wensen van de klant en zorg je voor een professioneel contact.

Aanbod

Wij bieden je een sleutelpositie in ons bedrijf, waar uitdagingen en verantwoordelijkheid voorop staan. Je werkt met producten die een uitstekende reputatie hebben in hun sector. Je werkt in een overlegcultuur waarbij korte communicatielijnen, hechte teamsfeer, loyaliteit en wederzijds respect centraal staan.

Er is een interne opleiding voorzien om het productengamma te leren kennen en inzicht te verwerven in de organisatieprocessen binnen het bedrijf.

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris, een firmawagen en extralegale voordelen (zoals: pensioensverzekering, maaltijdvergoeding, …).

Solliciteer

Terug naar top